Tak se nám to pěkně sešlo. Dneska běží FokusČT24 a zítra se běží Babice. Pěkně rozběhnutej víkend!))

Přijměte, prosím, nejdřív mé pozvání na běžecký Fokus. Je to přibližně rok, co jsme se po Barrandovským mostem potkali (běžmo) s Tomášem Šponarem (dramaturgem Fokusů) a nakousli nápad natočit díl věnovaný běhu. V té době už jsem běhu jasně proadl a  to byl jeden z největších kamenů úrazu. Jak Tomáš, tak já jsem v tématu dost osobně zanořeni a je těžké uržet si odstup, který je potřeba abychom netvořili jen sami pro sebe. Byla to dlouhá cesta a to, co vzniklo je spíš výsledkem spolupráce se skvělými lidmi (#díkydíkydíky!), než výsledek nějakého jasného konceptu. Byla to ale krásná cesta a mám pocit, že tenhle Fokus se vlastně tak nějak vytvaroval sám a já mu jen dával prostor.. Jak to nakonec dopadlo, musí posoudit diváci.

Nicméně využiju tento prostor, abych všem, co podstoupili natáčení a pomohli v realizaci tohohle videa, poděkoval. Měl jsem možnost se setkat se skvělými lidmi a bylo super s nimi pracovat.

Zítra v Babicích poběží skoro všichni hrdinové tohoto mikrodokumentu. A je to akce, na kterou se fakt těším jako malé dítě na vánoce. Proč? Asi proto, že je to jedna z těch akcí, ze kterých je cítit upřímnost. A cokoli, co se dělá upřímně, bez postranních úmyslů, bez zbytečných vnějších tlaků a zájmů, má obrovskou sílu. Podobně jako třeba Šutr54 je to důkaz, že je možné dělat akce pro lidi a přitom je nepolepit logy minerálek a bank..

Zkusím nějak průběžně dodávat na twitter zprávy z akce.A taky zkusím nějak doběhnout:))

 

 

This site is protected by Comment SPAM Wiper.